- به گزارش بستک نیوز، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بستک با اشاره به اینکه مجموعه اقداماتی که در پارک آبخیز بستک انجام شده نوآورانه و الهامبخش از معماری بومی منطقه بوده گفت: پارک آبخیز بستک، نمادی از پیوند عمیق میان دانش آبخیزداری مدرن و غنای معماری بومی ماست.بهطور نمونه سازه آبخیزداری منحصربهفرد با کارکرد دریاچه مصنوعی که تاج آن با ظرافت و هنرمندی براساس معماری بومی سنتی بادگیر طراحی و ساخته شده است خود گواهی بر این ادعاست. این سازه با ایجاد یک دریاچه مصنوعی چشمنواز و طراحی تاج آن به شکل بادگیر، نه تنها زیبایی بصری منحصربهفردی به آن بخشیده بلکه گامی مهم در مدیریت روانآبها است.
حامد احمدپور با اشاره به کارکرد چندگانه این سازه افزود: ایجاد این دریاچه مصنوعی، علاوه بر ذخیره آب و افزایش رطوبت خاک یک اکوسیستم جدید و با ارزش را در پارک آبخیز شکل داده است.
وی خیرساز بودن این پروژه را یکی از نقاط قوت آن دانست و از مشارکت فعال و دلسوزانه مردم و خیرین شهرستان بستک در تحقق این طرح قدردانی کرد.
احمدپور تاکید کرد: این پروژه نشان میدهد که با همدلی و همیاری میتوان اقدامات ماندگاری در راستای حفظ منابع طبیعی و ارتقای کیفیت زندگی مردم انجام داد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بستک گفت: پارک آبخیز بستک با تلفیق هنر معماری بومی و دانش مهندسی آبخیزداری، نه تنها یک مجموعه کارآمد در مدیریت منابع آب و کنترل سیلاب است، بلکه به عنوان یک جاذبه گردشگری و مکانی برای تفریح و آموزش نیز میتواند نقشآفرینی کند.این پروژه گواهی روشن بر این حقیقت است که میتوان با نگاهی نوآورانه و احترام به داشتههای فرهنگی و طبیعی، گامهای موثری در جهت توسعه پایدار برداشت.
انتهای پیام/