بزرگترین پروژه راه روستایی کشور در هرمزگان کلید می‌خورد/احداث ۱۱۴ کیلومتر راه روستایی در بستک

به گزارش پایگاه خبری بستک نیوز به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی هرمزگان، غلام حسین شیری در نشست مشترک مدیران ستادی و روسای ادارات شهرستانی اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌های صورت‌ گرفته امسال بزرگترین پروژه راه روستایی با احداث یک‌هزار کیلومتر راه روستاهای بالای ۲۰ خانوار با حضور مسئولان کشوری در هرمزگان آغاز می‌شود […]

به گزارش پایگاه خبری بستک نیوز به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی هرمزگان، غلام حسین شیری در نشست مشترک مدیران ستادی و روسای ادارات شهرستانی اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌های صورت‌ گرفته امسال بزرگترین پروژه راه روستایی با احداث یک‌هزار کیلومتر راه روستاهای بالای ۲۰ خانوار با حضور مسئولان کشوری در هرمزگان آغاز می‌شود که تا پایان همین امسال هم به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه این اقدام در راستای چهار دستور اقدام، عمل و تدبیر و امید صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: برای هر کاری باید تدبیری اندیشید تا امید در جامعه جاری شود و احداث یک‌هزار کیلومتر راه روستایی نیز در همین راستا در هرمزگان کلید می‌خورد.

مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان هدف از این کار را اولویت خدمت‌رسانی به محرومین و مستضعفین مستقر در روستاها عنوان کرد و گفت: خدمت به این قشر از راه روستایی آغاز می‌شود چرا که عمده آنها در روستاها هستند و باید خدمت را در آنجا سرعت بخشید.

شیری در تشریح این پروژه بزرگ خاطرنشان کرد: احداث این میزان راه روستایی در سطح ملی نیز بی‌نظیر است و می‌طلبد تا بالاترین سطح و در کمترین زمان ممکن به سرانجام برسد.

وی با بیان اینکه روستاهای بالای ۲۰ خانوار در هدف‌گذاری این طرح از سوی راه و شهرسازی در نظر گرفته شده است، افزود: برای اجرای طرح مذکور زیرسازی‌های آن توسط ادارات راه و شهرسازی شهرستان‌ها انجام می‌شود و آسفالت آن بلافاصله توسط بخش خصوصی انجام خواهد شد.

شیری اضافه کرد: در این زمینه اجرای آسفالت این پروژه‌ها جهت واگذاری به بخش خصوصی به مناقصه رفته و تا بیستم تیرماه پیمانکاران اجرای آسفالت آنها مشخص خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه از امسال مدیران راه و شهرسازی شهرستان‌ها اختیارات‌شان دو برابر شده است، گفت: با افزایش اختیارات انتظارات نیز از مدیران شهرستانی بیشتر است به‌ خصوص که در اجرای این پروژه بزرگ می‌بایست هریک از شهرستان‌های هرمزگان به تناسب میزان هدف‌گذاری حداقل ۱۰ کیلومتر در ماه راه روستایی زیرسازی کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان در ادامه به تفکیک هدف‌گذاری این پروژه در شهرستان‌های هرمزگان اشاره کرد و گفت: در شهرستان بستک ۱۱۴ کیلومتر راه در روستاهای بالای ۲۰ خانوار باقی مانده که تمام این محورها باید در اجرای این طرح تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.

شیری همچنین از تکمیل تمامی راه‌های روستایی بالای ۲۰ خانوار شهرستان خمیر خبر داد و افزود: راه و شهرسازی خمیر می‌بایست در اجرای این طرح ۸۹ کیلومتر از راه‌های روستایی بالای ۲۰ خانوار آسفالت کند.

مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان در ادامه به دو شهرستان پارسیان و بندرلنگه اشاره کرد و افزود: تقریبا راه تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار پارسیان آسفالت شده که رقم ناچیزی باقی مانده که انجام خواهد شد. همچنین ۱۱۲ کیلومتر باقی مانده راه روستایی لنگه که در اجرای این طرح هدف‌گذاری شده باید تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

وی به اجرای این طرح در شمال هرمزگان اشاره کرد و افزود: طبق آمار استخراج شده ۲۰۹ کیلومتر از راه‌های روستایی حاجی آباد که بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارند وجود دارد که در هدف‌گذاری طرح احداث یک‌هزار کیلومتری راه روستایی می‌بایست ۱۰۰ کیلومتر از این محورها امسال به بهره‌برداری برسد.

به گفته شیری، ۲۴۹ کیلومتر از راه روستایی بالای ۲۰ خانوار جاسک نیازمند آسفالت است که در هدف‌گذاری امسال می‌بایست ۱۰۰ کیلومتر آن به بهره‌برداری برسد.

وی همچنین از بسته شدن پرونده راه‌های روستایی بالای ۲۰ خانوار شهرستان سیریک در اجرای این طرح خبر داد و گفت: ۱۷ کیلومتر راه روستایی با جمعیت ۲۰ خانوار در این شهرستان باقی مانده که به زودی شاهد آسفالت این محورها خواهیم بود.

مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان همچنین به راه‌های روستایی دو شهرستان میناب و رودان اشاره کرد و گفت: ۵۰ کیلومتر از محورهای باقی مانده رودان امسال آسفالت و روستاهای بالای ۲۰ خانوار از راه مناسب برخوردار خواهند شد. همچنین از مجموع ۱۴۰ کیلومتر راه روستایی میناب ۱۰۰ کیلومتر آن امسال به اتمام خواهد رسید.

وی با بیان اینکه شهرستان قشم هیچ راه روستایی بالای ۲۰ خانوار بدون آسفالت ندارد، تصریح کرد، بالاترین نیاز راه روستایی به شهرستان بشاگرد اختصاص دارد که از مجموع ۸۵۹ کیلومتر راه روستایی بالای ۲۰ خانوار امسال ۱۰۰ کیلومتر آن آسفالت خواهد شد.

شیری در عین حال از مدیران شهرستانی خواست تا تمامی ماشین آلات موجود را برای این طرح بزرگ بسیج کنند و اگر نیازی به تعمیرات هست در اسرع وقت انجام شود و چنانچه شهرستانی در زمینه ماشین‌آلات با کمبود مواجه بود می‌بایست از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کند.