تاریخ : پنجشنبه, ۱۰ مهر , ۱۴۰۴ Thursday, 2 October , 2025
خانه اخبار شهرستان بستک پخش زنده اینترنتی
3

سرمایه‌ گذاری ۳ هزار میلیارد تومانی برای حل مشکل آب غرب هرمزگان

  • کد خبر : 3559
  • 01 مهر 1404 - 6:40
سرمایه‌ گذاری ۳ هزار میلیارد تومانی برای حل مشکل آب غرب هرمزگان

مدیرعامل آبفای هرمزگان اعلام کرد: ارزش کل پروژه بیش از سه هزار میلیارد تومان است که تاکنون بخش قابل‌ توجهی از آن اجرا شده و برای ادامه کار نیز موضوع تامین اعتبار از طریق ماده ۵۶ و بانک‌ ها در حال پیگیری است.

به گزارش دریای اندیشه، عبدالحمید حمزه‌ پور مدیرعامل آبفای هرمزگان در ششمین جلسه شورای اداری شهرستان بستک که صبح امروز با حضور نماینده غرب هرمزگان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد با اشاره به وضعیت منابع آبی غرب استان گفت: متاسفانه شهرستان‌ های بستک و بندرلنگه جزء فقیرترین شهرستان‌ های استان از نظر منابع آبی به شمار می‌روند.در شهرستان بستک تنها دو سفره آبی فعال وجود دارد که یکی از آن‌ها در منطقه لاورمیستان واقع شده و به دلیل شرایط اقلیمی و جغرافیایی، بخش عمده سفره ‌ها شور هستند.علاوه بر این، خشکسالی‌ های چهار سال اخیر و کاهش بارندگی به‌ ویژه در زمستان گذشته که حتی یک قطره باران نبارید وضعیت منابع آبی را بحرانی‌تر کرده است.

وی افزود: نجابت و صبوری مردم شهرستان در همراهی با این شرایط سخت قابل تقدیر است.خوشبختانه امیدواری‌ های بزرگی نیز وجود دارد.پروژه انتقال آب از خلیج فارس به شهرستان بستک در حال اجراست و با بهره‌ برداری از آن، تحولی اساسی در تأمین آب این شهرستان ایجاد خواهد شد.در حال حاضر کل منابع آبی بستک حدود ۹۰ لیتر بر ثانیه است اما با بهره‌ برداری از آب‌شیرین‌کن ۸ هزار مترمکعبی این میزان بیش از دو برابر افزایش خواهد یافت.

حمزه‌ پور با بیان اینکه این پروژه از مسیرهای صعب‌ العبور و کوهستانی عبور می‌کند اظهار داشت: بخش اعظم خط انتقال از جناح به بستک تاکنون اجرا شده است. همچنین دو مخزن هزار مترمکعبی جدید در دست اجراست.با پیگیری‌ های ویژه دکتر جباری نماینده غرب هرمزگان و همراهی فرماندار بستک، این پروژه به پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی رسیده است.تلاش ما این است که حداکثر تا پایان سال شاهد بهره ‌برداری از آن باشیم.ارزش کل پروژه بیش از سه هزار میلیارد تومان است که تاکنون بخش قابل‌ توجهی از آن اجرا شده و برای ادامه کار نیز موضوع تامین اعتبار از طریق ماده ۵۶ و بانک‌ ها در حال پیگیری است.

مدیرعامل آبفای هرمزگان اظهار داشت: این پروژه یکی از بزرگترین طرح‌ های انتقال آب استان است و به‌طور قطع با بهره‌برداری از آن، مشکل تاریخی تأمین آب شهرستان بستک برطرف خواهد شد.علاوه بر این، پروژه‌های خرد متعددی در سطح روستاها در حال اجراست که با مشارکت دهیاری‌ ها و کمک‌های دیگر بخش مهمی از آنها پیشرفت خوبی داشته است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بحران خشکسالی استان خاطرنشان کرد: هیچ جایگزینی جز شیرین‌ سازی آب برای استان وجود ندارد.هم‌اکنون حتی در دشت‌های اصلی استان همچون میناب و رودان نیز با افت شدید منابع آب شیرین مواجه هستیم.بر این اساس، نیاز فوری استان به حدود ۱۰۰ هزار مترمکعب آب شیرین‌کن احساس می‌شود که باید با حمایت ویژه نمایندگان استان، استاندار و در سطح هیئت دولت دنبال شود.در این مسیر، همراهی سازمان برنامه و بودجه کشور نیز حیاتی است.

حمزه‌ پور در پایان از همراهی مردم نجیب شهرستان بستک، نماینده غرب استان، فرماندار شهرستان و مدیران دستگاه‌ های اجرایی قدردانی کرد و گفت: امیدوارم با همدلی و پیگیری‌ های صورت‌ گرفته، بتوانیم هرچه زودتر آب شیرین و پایدار خلیج فارس را به بستک و سایر نقاط نیازمند استان برسانیم.

لینک کوتاه : https://bastaknews.ir/?p=3559

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.