آخرین خبرها:
سرویس‌ها
آخرین خبرها

نصر کهتویه قهرمان لیگ برتر فوتسال بانوان نونهالان بستک شد

تیم فوتسال بانوان نصر کهتویه با کسب ۹ امتیاز، عنوان قهرمانی لیگ برتر فوتسال بانوان نونهالان شهرستان بستک در فصل ۱۴۰۵ را از آن خود کرد و تیم دس چاهدسدان نیز به مقام نایب‌قهرمانی رسید.

به گزارش بستک‌نیوز، رقابت‌های لیگ برتر فوتسال بانوان نونهالان شهرستان بستک با حضور چهار تیم و به‌صورت دوره‌ای در یک گروه برگزار شد که در پایان، تیم نصر کهتویه با کسب ۹ امتیاز در جایگاه نخست ایستاد و عنوان قهرمانی را به دست آورد.

در مراسم اختتامیه و اهدای جام و جوایز، هوشمند رئیس شورای اسلامی شهر بستک، محمدی رئیس هیأت فوتبال شهرستان، افروز دبیر هیأت، اصغری رئیس کمیته بانوان، پورمحمد رئیس کمیته اجرایی و کریمی عضو کمیته اجرایی بانوان حضور داشتند.

در بخش معرفی برترین‌های مسابقات، رقیه فرد و حفصه محمودی از نصر کهتویه به‌عنوان بهترین مربیان، حلما قدیری از همین تیم با چهار گل به‌عنوان خانم گل، فاطمه مباشری به‌عنوان پدیده مسابقات، فرزانه حسین‌زاده از تیم دس چاهدسدان به‌عنوان بهترین بازیکن، ریما روستازاده به‌عنوان بهترین دروازه‌بان و ندا فرد به‌عنوان بازیکن خاص و تمام‌پست انتخاب شدند.

همچنین در این مراسم از برترین‌های مسابقات و فعالان کمیته بانوان تقدیر شد. هیأت فوتبال شهرستان بستک نیز از حسن فلکار، امیر کهن، خانم رضایی و خانم پاسخندی به دلیل همکاری در برگزاری این رقابت‌ها قدردانی کرد.

اشتراک‌گذاری: تلگرام واتساپ ایکس
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.