به گزارش بستک نیوز، شیخ محمد بشویی خطیب جمعه اهل سنت شهر بستک در خطبه های نماز جمعه با اشاره به جایگاه سن ۴۰ سالگی در زندگی انسان، این دوره را نقطه اوج رشد عقلانی، قدرت تحلیل و بلوغ معنوی دانست و گفت: آدمی در سن ۴۰ سالگی به مرحله ای می رسد که نه درگیر ناپختگی و احساسات نوجوانی است و نه هنوز دچار ضعف و ناتوانی کهنسالی شده، بلکه در موقعیتی قرار دارد که قدرت تجزیه و تحلیل، درک درست و عقلانیت در او به کمال می رسد.
وی با استناد به آیه ای از سوره احقاف افزود: خداوند در قرآن به این دوره از زندگی انسان به عنوان مرحله ای اشاره می کند که فرد آگاه، دانا، مومن و مسئول پذیر به درگاه پروردگار روی می آورد و خواسته هایی معنوی از خداوند دارد.
شیخ محمد بشویی با تاکید بر اینکه شُکر واقعی تنها در گفتار خلاصه نمی شود گفت: تشکر زبانی بخش کوچکی از شُکر است.آنچه اهمیت دارد رفتار و عملکرد انسان است که نشان دهد قدردان نعمات الهی است.انسان باید در زندگی شخصی، اجتماعی و دینی، بندگی خدا را عملا نشان دهد.
وی با بیان مثالی از حضرت سلیمان یادآور شد: سلیمان نبی در اوج ثروت، قدرت، علم و عظمت، هیچگاه خود را بی نیاز از پروردگار ندانست.او با تمام جایگاهی که داشت اعتراف کرد که این قدرت ها از فضل و لطف پروردگار است و دعا کرد که خداوند کمکش کند تا شکرگزار باشد.این رفتار الگویی برای هر انسان اهل ایمان است.حضرت سلیمان با آن عظمت، قدرت تسلط بر جن و انس، فهم زبان پرندگان، باز هم فروتنانه می گفت که همه این نعمت ها از فضل پروردگار است.
خطیب جمعه اهل سنت بستک با هشدار درباره غرور ناشی از موفقیت های دنیوی گفت: در مقابل مثال سلیمان نبی، قرآن ما را از سرنوشت افرادی مثل قارون آگاه میسازد که گفت: هرچه دارم از دانش و مهارت خودم است اما زمین او را بلعید.انسان نباید خود را مالک مطلق نعمت ها بداند بلکه باید همیشه به یاد داشته باشد که همه چیز از جانب خداست.
شیخ محمد بشویی در بخش پایانی خطبه ها با دعوت به بازنگری در مسیر زندگی در سنین میانسالی اظهار داشت: انسان چهل ساله باید مکثی کند، در اطراف خود بنگرد، نعمت ها را بشمارد و خود را برای بلوغ معنوی بیشتر آماده کند.کسی که وارد ۴۰ سالگی می شود، باید دغدغه اصلی اش تعامل صادقانه تر با خداوند و خدمت بیشتر به خلق باشد.
انتهای پیام/