تاریخ : یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Sunday, 18 May , 2025
0

اجرای لکه گیری محورهای شهرستان بستک

  • کد خبر : 2375
  • ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۱
اجرای لکه گیری محورهای شهرستان بستک
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان بستک از اجرای لکه گیری محورهای شهرستان با مصرف ۵۲ تُن آسفالت طی ماه گذشته خبر داد.

به گزارش بستک نیوز، مجید علی‌پور رئیس اداره راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای شهرستان بستک گفت: با توجه به تردد ناوگان سنگین و شرایط آب و هوایی و نظر کارشناسان این اداره و اداره کل متبوع بر انجام لکه گیری, با مصرف ۵۲ تن آسفالت محورهای فرامرزان، بربار–دیخور، بندرعباس-بستک، بندرلنگه–بستک–لار، نخل‌ خین عملیات لکه گیری انجام شد.

وی افزود: در راستای ارتقاء ایمنی و کاهش حوادث جاده‌ای، دو نقطه حادثه‌خیز در محورهای جناح–خور و تنگ بستک–بندرعباس شناسایی و با انجام اقدامات مهندسی، ایمن‌سازی و رفع خطر شده‌اند.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان بستک همچنین از تعمیر دو دستگاه پل در محور گچویه-مهران–لمزان خبر داد و افزود: سه دستگاه دریواسیون در پل‌های بزرگ این شهرستان احداث شده که این عملیات در راستای نگهداری و افزایش طول عمر زیرساخت‌ های پل‌ های بین راهی انجام گرفته است.

وی یادآور شد: در راستای ارتقاء ایمنی تردد ۴۶۰ عدد تابلو و علائم ایمنی نصب، تعویض و اصلاح شده و ۲۴۶ پایه تابلو نیز رنگ ‌آمیزی شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://bastaknews.ir/?p=2375

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.