تاریخ : سه شنبه, ۲۶ فروردین , ۱۴۰۴ Tuesday, 15 April , 2025
1
بروز موارد جدید بیماری سرخک در سطح استان و شهرستان‌های همجوار:

واکسیناسیون به موقع علیه بیماری سرخک بهترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری

  • کد خبر : 1641
  • ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵
واکسیناسیون به موقع علیه بیماری سرخک بهترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری
معاون بهداشتی شبکه بهداشت، درمان و آموزش شهرستان بستک با توجه به بروز موارد جدید بیماری سرخک در سطح استان و شهرستان‌های همجوار، از مردم خواست تا ضمن رعایت اقدامات پیشگیرانه و توجه به علائم بیماری، نسبت به تکمیل واکسیناسیون کودک خود علیه بیماری سرخک، به مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت محل سکونتشان مراجعه کنند.

به گزارش بستک نیوز، فرزانه بنی‌هاشمی گفت: سرخک یک بیماری ویروسی و بسیار واگیردار است که می‌تواند عوارض جدی به ویژه در کودکان زیر ۵ سال ایجاد کند.

فرزانه بنی‌هاشمی با اعلام اینکه این بیماری از طریق تماس مستقیم، ترشحات تنفسی و هوا منتقل می‌شود افزود: علائم هشدار دهنده سرخک شامل تب بالا، بثورات پوستی (دانه‌های قرمز ابتدا در صورت و سپس در سراسر بدن)، سرفه خشک، آب‌ریزش بینی، قرمزی و التهاب چشم‌هاست.

وی یادآور شد که اکثر بیماران از میان افراد فاقد سابقه واکسیناسیون بوده‌اند که نشان دهنده تأثیر بالای واکسن در پیشگیری از سرخک است.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت، درمان و آموزش شهرستان بستک تصریح کرد: هر بیمار مبتلا به سرخک، می‌تواند باعث ابتلای ۸ تا ۱۰ نفر دیگر شود بنابراین واکسیناسیون مهمترین سد حفاظتی در برابر این بیماری است. این واکسن مطابق برنامه ایمن‌سازی کشوری در سنین ۶ ماهگی، ۱۲ ماهگی و ۱۸ ماهگی به کودکان تزریق می‌گردد.

وی در پایان توصیه کرد: در صورت مشاهده علائم مشکوک به سرخک، از مراجعه مستقیم به اماکن عمومی خودداری کرده و به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه نمایید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://bastaknews.ir/?p=1641

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.