تاریخ : جمعه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۴ Friday, 18 April , 2025
6

۲۲ پروژه گردشگری در شهرستان بستک توسط بخش خصوصی در حال ساخت است

  • کد خبر : 1204
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
معاون سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از پروژه‌های گردشگری در حال اجرای شهرستان بستک با هدف بررسی روند پیشرفت پروژه‌ها، شناسایی چالش‌ها و تسریع در اجرای آن‌ها بازدید کرد.  

به گزارش بستک نیوز، عباس رئیسی در بازدید از این پروژه‌ها اظهار کرد: با هدف توسعه زیرساخت‌های گردشگری و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار، ۲۲ پروژه گردشگری در شهرستان بستک توسط بخش خصوصی در حال ساخت است.

معاون سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان افزود: این پروژه‌ها گام بلندی در جهت رونق صنعت گردشگری و توسعه پایدار منطقه است که با ارائه مجموعه‌ای از خدمات از جمله اقامتی و پذیرایی به تقویت تجربه گردشگران و رونق اقتصادی مناطق گردشگری کمک می‌کنند.

وی بیان کرد: در شهرستان بستک ۱۳ واحد گردشگری شامل هتل، مجتمع گردشگری، سفره‌خانه سنتی، مرکز آب درمانی و رستوران بین راهی فعالیت دارند که هم‌اکنون ۲۲ پروژه جدید شامل سفره‌خانه سنتی، اقامتگاه بومگردی و مجتمع گردشگری در این شهرستان در حال ساخت است.

رئیسی افزود: بازدیدهای مستمر و مداومی از این تأسیسات با هدف ارتقاء سطح خدمت‌رسانی به گردشگران انجام شد که برای ارزیابی وضعیت اقامتگاه‌های بوم‌گردی، هتل‌ها، سفره‌خانه سنتی بوده است.

معاون سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان تأکید کرد: نظارت بر عملکرد مراکز گردشگری در ایام پرتردد مانند تعطیلات و فصل‌های اوج سفر، در اولویت برنامه‌های این اداره‌کل قرار دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://bastaknews.ir/?p=1204

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.