تاریخ : شنبه, ۲۴ مرداد , ۱۴۰۵ Saturday, 15 August , 2026
1

مردم در انتخاب مسیر و استفاده از فضای مجازی هوشیار باشند/پل ورودی شهر بستک از سمت لار باید سریعا احداث شود

  • کد خبر : 4917
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۹
مردم در انتخاب مسیر و استفاده از فضای مجازی هوشیار باشند/پل ورودی شهر بستک از سمت لار باید سریعا احداث شود

سیدسلیمان حسینی، امام جمعه اهل سنت بستک، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به فرارسیدن ماه ربیع‌الاول، این ماه را ماه خیر، برکت و شادی دانست و از خداوند خواست زمینه شادی مردم فراهم شود و خیر و خوبی برای جامعه افزایش یابد.

به گزارش بستک نیوز، سیدسلیمان حسینی، امام جمعه اهل سنت بستک، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به فرارسیدن ماه ربیع‌الاول، این ماه را ماه خیر، برکت و شادی دانست و از خداوند خواست زمینه شادی مردم فراهم شود و خیر و خوبی برای جامعه افزایش یابد.

وی با اشاره به مباحث مطرح‌شده در خطبه‌های گذشته درباره گروه‌هایی که در قرآن از رحمت الهی محروم شده‌اند، اظهار کرد: لعنت به معنای محروم شدن انسان از رحمت الله تعالی است و انسان نباید کسی را که خداوند او را لعنت نکرده، مورد لعنت قرار دهد.

حسینی در ادامه با اشاره به «مفسدین» گفت: انسان‌هایی که در زمین فساد می‌کنند، علاوه بر خود، جامعه را نیز در مسیر فساد قرار می‌دهند. به گفته وی، مفسد بودن تنها به افراد قدرتمند محدود نیست و همه انسان‌ها در صورت بی‌توجهی و انتخاب نادرست، ظرفیت قرار گرفتن در این مسیر را دارند.

امام جمعه اهل سنت بستک با تأکید بر تأثیرگذاری فضای اجتماعی و رسانه‌ای امروز اظهار کرد: فضای مجازی برخلاف تصور برخی، بی‌تأثیر نیست و همان‌گونه که خوبی‌ها می‌توانند در این فضا سریع‌تر گسترش پیدا کنند، بدی و فساد نیز می‌تواند با سرعت بیشتری منتشر شود.

وی افزود: انسان امروز می‌تواند با یک حرکت کوچک، یک تبلیغ یا یک کلیپ کمتر از یک دقیقه، بر افکار، عقیده، غیرت و مسائل خانوادگی جوانان تأثیر بگذارد. بنابراین هر چیزی که بیشتر دیده می‌شود، لزوماً حقیقت نیست و نباید هر محتوایی بدون آگاهی منتشر شود.

حسینی با تأکید بر ضرورت انتخاب آگاهانه در فضای اجتماعی گفت: اگر انسان وارد فضایی شد که مناسب او نیست، باید سریع از آن خارج شود؛ همان‌گونه که انسان با احساس بوی نامطبوع، از آن محل دور می‌شود. راه برگشت برای این است که انسان پس از انتخاب اشتباه بتواند مسیر خود را اصلاح کند.

وی همچنین با اشاره به اهمیت حفظ روابط خانوادگی و خویشاوندی اظهار کرد: قطع ارتباط با پدر، مادر، خواهر، برادر، نزدیکان و دوستان به دلیل مسائل دنیایی و اختلافات جزئی، انسان را از رحمت الهی دور می‌کند. ارث و داشته‌های دنیایی نباید وسیله فاصله گرفتن اعضای خانواده از یکدیگر باشد.

امام جمعه اهل سنت بستک در خطبه دوم با اشاره به افزایش حوادث جاده‌ای، از خانواده‌ها خواست نسبت به رانندگی جوانان و نوجوانان مراقبت بیشتری داشته باشند و گفت: بی‌احتیاطی در جاده می‌تواند به از دست رفتن یک جوان و آسیب سنگین به خانواده منجر شود.

وی با اشاره به رانندگی برخی نوجوانان با سرعت بالا در خیابان‌ها افزود: این موضوع هم برای خود نوجوان و هم برای دیگران خطر ایجاد می‌کند و همه ما نسبت به جامعه مسئول هستیم. همچنین لازم است برای تخلیه هیجانات جوانان، امکانات مناسب و پیست‌های درست در نظر گرفته شود تا این هیجانات در محل مناسب تخلیه شود.

حسینی در ادامه با اشاره به نقاط حادثه‌خیز منطقه، خواستار اقدام سریع مسئولان برای رفع مشکلات راه‌ها شد و گفت: از تلاش‌هایی که در حوزه راه انجام می‌شود تشکر می‌کنیم، اما جاهایی که مشکل دارند باید سریع‌تر اصلاح شوند.

وی با اشاره به ورودی بستک از سمت لار اظهار کرد: این موضوع را دست‌کم دو بار در خطبه‌ها مطرح کرده‌ام و یک پل حدود ۳۰۰ متری در این مسیر وجود دارد که مشخص نیست مشکل اجرای آن کجاست. دغدغه مسئولان را می‌دانم، اما اینکه چرا اجرا نمی‌شود، برای من مشخص نیست.

امام جمعه اهل سنت بستک افزود: نباید منتظر بمانیم چند نفر کشته شوند یا چند مشکل ایجاد شود تا برای ۳۰۰ متر ورودی بستک اقدام کنیم. این نقطه به‌ویژه در شب می‌تواند برای افرادی که مسیر را نمی‌شناسند خطرآفرین باشد. حتی اگر پس از حادثه مقصر را پیدا کنیم، چه ارزشی دارد و چه چیزی از غم مردم کم می‌کند؟

حسینی همچنین با اشاره به محور بستک–کوهیج گفت: این محور بارها خطرآفرین بوده و مدت‌هاست خاکی باقی مانده است، در حالی که تردد زیادی از منطقه لامرد و مناطق دیگر در آن انجام می‌شود. وی خواستار پیگیری سریع‌تر این مشکل شد و تأکید کرد: امروز ممکن است امکانات و اعتبارات محدود باشد، اما نقاط مهم باید سریع‌تر پیگیری شوند تا ضرر آن متوجه مردم نشود.

وی در ادامه با اشاره به مشکل تأمین بنزین و صف‌های طولانی جایگاه‌ها اظهار کرد: پیش از حضور در مسجد نیز تعدادی از مردم از طریق تماس و پیام این مشکل را مطرح کردند و با وجود پیگیری‌ها، صف‌ها همچنان وجود دارد.

حسینی با اشاره به سهمیه ۱۵ لیتری و افزایش آن به ۲۰ لیتر گفت: مردم باید برای همین میزان سوخت مدت زیادی در صف بایستند و در گرمای موجود، بسیاری از خودروها نیز دچار مشکل و جوش آوردن می‌شوند.

وی افزود: مردم مشکلات و کمبود منابع سوخت را می‌دانند، اما این مسئله مدیریت درست می‌خواهد. اگر در استان‌های دیگر مشکل به این شکل وجود ندارد، به نظر می‌رسد جایی از کار نیازمند مدیریت بهتر است. می‌توان با مدیریت درست، احترام مردم را حفظ کرد.

امام جمعه اهل سنت بستک همچنین درباره قطعی برق در روز جمعه گفت: برخی مردم اعلام کرده‌اند که دو هفته است روزهای جمعه از حدود ساعت ۱۱ تا بعد از ساعت ۱۲ برق آنها قطع می‌شود؛ در حالی که مردم در این زمان برای حضور در نماز جمعه و انجام امور ضروری نیاز به برق دارند.

وی تأکید کرد: درخواست ما افزایش بار مصرف نیست، بلکه اگر امکان دارد زمان قطعی برق تغییر کند تا مردم بتوانند با مشکل کمتری مواجه شوند.

حسینی در پایان ضمن قدردانی از تلاش مسئولان در عرصه‌های مختلف گفت: مطالبات، درخواست‌ها و خواسته‌های مردم، بالاتر از همه مسئولیت‌ها و جایگاه‌هاست.

لینک کوتاه : https://bastaknews.ir/?p=4917

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.