تاریخ : سه‌شنبه, ۲۷ مرداد , ۱۴۰۵ Tuesday, 18 August , 2026
1

صعود موفق چهار کوهنورد بستکی به سه قله مرتفع شمال‌ غرب کشور

  • کد خبر : 4991
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۴
صعود موفق چهار کوهنورد بستکی به سه قله مرتفع شمال‌ غرب کشور
چهار نفر از کوهنوردان شهرستان بستک موفق به صعود به سه قله مرتفع در استان ‌های اردبیل، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی شدند.

به گزارش بستک نیوز، چهار نفر از کوهنوردان شهرستان بستک و اعضای باشگاه کوهنوردی اتحاد فرامرزان، به همراه اعضای باشگاه کوهنوردی ایلو شهر اهل، در فاصله زمانی ۱۷ تا ۲۱ مردادماه ۱۴۰۵ موفق به صعود به سه قله مرتفع در استان ‌های اردبیل، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی شدند.

کوهنوردان بستکی در این برنامه کوهنوردی موفق به صعود به قله ۴۸۱۱ متری سبلان در استان اردبیل، قله ۳۷۰۲ متری اَورین در استان آذربایجان غربی و قله ۳۷۰۷ متری کمال در استان آذربایجان شرقی شدند.

چهار کوهنورد بستکی خانم‌ها فاطمه رحمان‌ زاده از دهتل، سیده منور بلکفه از هنگویه، لطیفه دهتایی از بستک و آقای خالد شریفی نیز از بستک بوده اند.

گفتنی است فاطمه رحمان‌ زاده دومین صعود خود به قله سبلان که سومین قله بلند ایران است را تجربه کرد.

لینک کوتاه : https://bastaknews.ir/?p=4991

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.