جشنواره عود نوازان رادمهر با حضور هنرمندان استانی در خمیر برگزار می شود

به گزارش پایگاه خبری بستک نیوز دبیر جشنواره عود نوازان رادمهر از برگزاری دومین جشنواره عودنوازان در بندرخمیر همزمان با ایام الله دهه فجر خبر داد. پژمان جامه دار در گفتگو با بستک نیوز افزود : این جشنواره با حضور هنرمندان بندرخمیر و هنرمندان سرشناس از سراسر استان در رشته عود به منظور قدردانی و […]

به گزارش پایگاه خبری بستک نیوز دبیر جشنواره عود نوازان رادمهر از برگزاری دومین جشنواره عودنوازان در بندرخمیر همزمان با ایام الله دهه فجر خبر داد.

پژمان جامه دار در گفتگو با بستک نیوز افزود : این جشنواره با حضور هنرمندان بندرخمیر و هنرمندان سرشناس از سراسر استان در رشته عود به منظور قدردانی و پاس داشت استاد رادمهر برگزار می شود.

علی رادمهر استاد عود و هنرمند پر اوازه ی هرمزگانی در سال ۱۳۳۷ در بندرخمیر متولد شد. ایشان در بخشی از کارنامه ی موسیقی خود ۱۳ بار کسب مقام اول اهنگساز برتر کشور،۱۳ بار کسب مقام اول جشنواره سرود دانش اموزی و  مدیریت اجرایی جشنواره های فراوانی را دارد.
وی اظهار داشت : یاد استاد بزرگوار بابک بیات به نیکی باد که چه زیبا گفتند : 《پنجه های رادمهر باید طلا گرفته شود》و دیگر ان استاد بالا مقام فخرالدینی که در مورد نوازندگی زیبای رادمهر فرمودند : 《این موسیقی  اسمانی است ،این نشاط و شادی فوق زمینی است》

پژمان جامه دار برگزاری جشنواره موسیقی در هر شهرستان را موجب معرفی توانمندیهای آن منطقه دانست و گفت : حضور پیشکسوتان موسیقی هرمزگان در این جشنواره موجب دلگرمی اصحاب موسیقی و علاقمندان به این رشته در این شهرستان می گردد .

وی  با اشاره به وجود ظرفیت های مناسب در موسیقی بندرخمیر افزود : موسیقی این شهرستان با باورها و اعتقادات مردم عجین شده به طوری که کودکان از سن طفولیت با ریتم ها و موسیقی محلی و بومی آشنا می شوند.

دبیر دومین جشنواره عود نوازی شهرستان خمیر اظهار داشت : این همایش با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد استان هرمزگان، انجمن موسیقی استان هرمزگان، شهرداری خمیر و شرکت سیمان هرمزگان که همیشه حامی برنامه های فرهنگی این شهرستان بوده برگزار خواهد شد

جامه دار در پایان  از مشارکت مردمی جهت حمایت و برگزاری یادواره و تجلیل از استاد عود استان هرمزگان خبر داد و گفت در برگزاری این جشنواره مردم قدرشناس و فهیم بندرخمیر  همچون گذشته یارو یاور ما بوده اند و در همه زمینه ها با انجمن موسیقی بندرخمیر همکاری کرده اند.

شایان ذکر است تاریخ برگزاری جشنواره ۱۳ و ۱۴ بهمن ماه در سالن کانون رشد بندرخمیر برگزار می شود.

انتهای پیامآ