به گزارش بستک نیوز ، به همت گروه دوچرخهسواران جناح، همایش بزرگ دوچرخهسواری با حضور جوانان و نوجوانان دوچرخه سوار ، برخی مسئولان، علما و شهروندان در شهر جناح برگزار شد.
در این همایش، آزاد رئیس هیأت دوچرخهسواری شهرستان، عزیز فتحی امام جمعه جناح، شیخ صالح از علمای دینی شهر و جمع زیادی از کودکان، نوجوانان و بزرگسالان حضور داشتند و با همراهی و همقدمی یکدیگر، فضایی پرنشاط و ورزشی را رقم زدند.
هدف از برگزاری این همایش، ترویج فرهنگ ورزش همگانی، ایجاد شور و نشاط اجتماعی و تقویت انسجام میان اقشار مختلف جامعه عنوان شد.
در حاشیه این برنامه، از زحمات و تلاشهای آقای علی امانی، خبرنگار پیشکسوت شهرستان بستک که سالها در حوزه اطلاعرسانی و فعالیتهای رسانهای نقشآفرینی کرده و اکنون به دلیل مشکلات جسمی حضور کمتری دارند، یاد شد و مورد قدردانی قرار گرفت.