به گزارش بستک نیوز، سید سلیمان حسینی امام جمعه اهل سنت شهر بستک در خطبه های نماز جمعه که پس از حملات اخیر رژیـم صهیونیستی به ایران ایراد شد، ضمن محکوم کردن این اقدامات تجـاوزکارانه، بر ضرورت حفظ آرامش و هوشیاری مردم در برابر موج اخبار نادرست و هیجانی در فضای مجازی تاکید کرد.
وی با اشاره به حملات رژیـم صهیونیستی به خاک ایران گفت: در این تجـاوز، شماری از فرماندهان نظامی به شهــادت رسیدند و مردم عادی نیز آسیب دیده اند.همچنین موج روانی پس از این حادثه در فضای مجازی می تواند امنیت روانی جامعه را تهدید کند.
امام جمعه اهل سنت شهر بستک ضمن درخواست از مردم در خویشتن داری و مواجهه با انتشار اخبار گفت: در دوره ای زندگی می کنیم که انتشار اخبار تنها به چند دقیقه محدود شده و هر خبری به سرعت در دسترس همگان قرار میگیرد.نباید اسیر انتشار اخبار هیجانی و غیرموثق شویم.دشمن به ما حمله کرده است، اما خود ما نباید به دشمنی با یکدیگر بپردازیم و با شایعه سازی، آرامش مردم را بر هم بزنیم.
وی همچنین با اشاره به برخی خبرسازی های نادرست در فضای مجازی، از مردم خواست در بازنشر چنین مطالبی دقت لازم را داشته باشند و گفت: فضای مجازی رصد میشود، بنابراین مراقب باشیم که ناخواسته موجب تنش بیشتر در جامعه نشویم.
سید سلیمان حسینی در پایان خطبه ها گفت: امیدواریم سایه جنـگ از سر همه ملت ها برداشته شود و مردم در آسایش و سلامت زندگی کنند.هیچ انسانی نباید از جـنگ و کشته شدن خوشحال شود بلکه همگان باید در دعا برای صلح و امنیت شریک باشند.
انتهای پیام/