مسکن مهراشیانه بستک در سایه بیمهری مسئولین/ جریمه دیرکرد به دلیل تخلفات کارفرما چرا باید از جیب مردم پرداخت شود؟
به گزارش بستک نیوز، محمدصالح مصلحی وکیل قانونی اعضای تعاونی مسکن آشیانه در گفتگو با بستک نیوز ضمن گلایه شدید از روندرسیدگی به پرونده این تعاونی گفت: حدود ۱۸۰ نفر از مالکان تعاونی مسکن آشیانه بستک رسیدن به حق خود برای قسطبندی به بانک صادرات شعبه بستک مراجعه نکردهاند و با گذشت حدود۱۲سال همچنان منتظر انجام تعهدات توسط مدیریت مسکن آشیانه هستند.
وی افزود: متاسفانه به دلیل ساخت ۴۸واحد اضافه بدون مجوز و نظارت کارشناس شهرداری بر روی بلوکهای سه طبقه، ساخت و تحویل مسکن مهر آشیانه بستک در آن زمان با حدود پنج سال تعویق به مردم تحویل داده شده است و امروز متخلفان قصد دارند مبلغی در حدود بیست میلیون تومان جریمه برای هر واحد را به صورت غیرقانونی و غیراصولی به دوش مالکین بیندازند.
نماینده مالکین تعاونی مسکن آشیانه بستک افزود: گلهی ما از برخی مسئولین استان این است که باوجود اطلاع از قرارداد ساخت و بازدید میدانی مشاهده مشکلات این ساختمان ها، بجای کمک به اقشار کم درآمد، همچنان چشم خودشان را بر روی خواستههای قانونی اعضاء و حق حقوق مالکان مسکن مهر آشیانه بستک را بستهاند و همچنان در جلسات مختلف با کم توجهی به خواستههای مالکین، به مورد قسطبندی اشاره وجهت برگشت مطالبات بانک صادرات اصرار دارند. موضوعی که مردم را بسیار نگران کرده است!
مصلحی ادامه داد: دهها جلسه در فرمانداری بستک و اداره تعاون بستک و حتی استان هرمزگان به درخواست اینجانب برای رفع مشکلات مسکن آشیانه برگزار شده است. طی بازدید میدانی جناب آقای حاجی زاده ریاست دادگستری وقت و اعضا شورای وقت شهر بستک با هشدار به تخلفات پیمانکار و اعضای هیآت مدیره تعاونی مسکن آشیانه و ناظرین پروژه، پرونده تخلفات مسکن اشیانه به دادگاه کشیده شد که سرانجام در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ با حضور جمعی از اعضا مسکن با رای صحیح و قانونی دادگاه با استناد به بند۱۳ قرار داد فی مابین اعضا و تعاونی مسکن آشیانه، درخواست رسیدگی به اتاق تعاون استان هرمزگان ارجاع شد. به همراه چندنفر از مالکین مسکن آشیانه به اتاق تعاون استان مراجعه نمودیم وپس از چند روز، طی بازدید ومشاهده میدانی مشکلات فیزیکی مسکن مهراشیانه توسط نماینده اتاق تعاون استان، درمورخه ۱۶دیماه ۱۳۹۷ برای رسیدگی مشکلات اعضا وصدور رآی، برای هر واحد در آن زمان مبلغ یک میلیون ودویست هزارتومان درخواست هزینه داوری نمود که مبلغ کل جهت رسیدگی به مشکلات ۴۲۸واحد بیش از نیم میلیارد تومان میشد.
این در حالیست که موارد مشکلات در مسکن مهر آشیانه برای همهی بلوکها یکسان میباشد.
ویبا گلایه شدید از بینتیجه ماندن پیگیریهای عدیده طی سالیان متمادی (حدود۱۰سال) و با علم به مقصر بودن این تعاونی گفت: چرا ناظرین تعاونیها در اداره تعاون درخصوص عملکرد و عقد قرار داد فی مابین اعضا وتعاونیها اقدام قانونی نمیکنند؟ همه اعضا متفق القلول به الزام قانونی تعاونی به بندهای قرارداد جهت اصلاح فیزیکی در بخشهای معیوب ونواقصات، طبق نقشه، در مجتمع اشیانه اصرار دارندوطبق قانون و قرارداد پیگیری خواهند کرد.
مصلحی با برشمردن مشکلات ساختمانها افزود: تبدیل بلوکهای سه طبقه به چهار طبقه بدون آسانسور وعدم وجود سیستم اطفا حریق و دهها مشکلات دیگر و همچنینعدم پایبندی تعاونی آشیانه به قرارداد، مواردی دیگر از گلایه خود عنوان کرد.
وی درپایان توجه و پیگیری خاص در خصوص تعلیق یا تاخیر در ساخت وساز پروژه، ماده ۱۱ از قرارداد اعضا وتعاونی، حذف حدود ۵سال جریمه بانکی از اصل تسهیلات، افزایش مدت زمان باز پرداخت اقساط طبق قرارداد به هفده سال ونیم، پیگیری واریز حدود نهصد میلیون تومان خسارت زلزله سال۹۵ از طرف بیمه برای ترمیم واحدها به حساب شرکت آشیانه که مشخص نیست کجا هزینه شده است را خواهان شد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰