معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان:

شهرستان بستک یکی از شهرستان‌های موفق در ستاد ساماندهی امور جوانان است

پنجمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در شهرستان بستک برگزار شد.

به گزارش بستک نیوز، حجت الاسلام والمسلمین یونس قائدی امام جمعه شهرستان بستک در پنجمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان با اشاره به سخنانی از حضرت علی (ع) گفت: دوران جوانی دوران زودگذری است اما بهترین زمان برای تحصیل و خدمت به جامعه است.

وی افزود: اگر انسان در دوره جوانی و نوجوانی سطح مطالعه و تحصیلش کم باشد خیلی زود مورد تاثیر عوامل بیرونی قرار می‌گیرد.

امام جمعه شهرستان بستک اظهار داشت: جوانی که سطح مطالعه‌اش کم باشد با حجم وسیع تبلیغات رسانه‌ای دشمن، در فضای دیگری قرار می‌گیرد اما در این زمان باید بزرگترها نقش خود را ایفا کنند.

مجتبی عامری معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان نیز طی سخنانی شهرستان بستک را یکی از شهرستان‌های موفق در ستاد ساماندهی امور جوانان دانست و بیان داشت: سامانه جامع اوقات فراغت در استان هرمزگان هنوز راه‌اندازی نشده، اما اگر شهرستانی این قابلیت را دارد از جوانان صاحب ایده استفاده کند، جوانان ثبت نام کنند تا کارت تخفیف فراغت را در آن ایجاد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: طبق پیمایشی که در سال ۱۳۹۸ از ۱۰۳۷ نفر از جوانان استان انجام شد سه دغدغه مهم آنان کمبود امکانات فراغتی، عدم اطلاع از دوره‌های فراغت و هزینه دوره‌های فراغت بود.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان از اصحاب رسانه خواست که جمع‌بندی اوقات فراغت توسط آن‌ها در فضای مجازی اطلاع‌رسانی شود تا همگان از برنامه‌های اوقات فراغت در سطح استان آگاهی یابند.

در ادامه ولی بستان سرپرست فرمانداری شهرستان بستک ضمن تشکر از همه ورزشکارانی که با درخشش در مسابقات استانی و کشوری باعث افتخار آفرینی در شهرستان شدند گفت: از همه ورزشکاران شهرستان که در طول سال گذشته تا به امروز، با درخشش خود مایه مباهات و افتخار شهرستان شده‌اند به ویژه دو دختر خانم نونهال ما که از شهر جناح در رشته بدمینتون موفق به کسب مقام کشوری شدند تشکر و قدردانی می‌کنم.

وی تصریح کرد: اکنون در حوزه ورزش و در رشته‌های مختلف ورزشی، فرزندان این خطه از ایران اسلامی حائز رتبه‌های برتر استانی و کشوری شده‌اند که جا دارد از مربیان و روسای هیات‌های مختلف ورزشی نیز تشکر نمایم.

دکتر بستان با اشاره به سفر مهندس دوستی استاندار هرمزگان به شهرستان بستک و برگزاری جلسه شورای اداری استان در بستک گفت: در این جلسه مصوباتی در حوزه ورزش از جمله نور ورزشگاه تختی بستک تصویب شد که با توجه به اینکه اعتباری تخصیص پیدا نکرده، امیدواریم به زودی با تخصیص اعتبار و تعهدات ورزش و جوانان استان و شهرستان نسبت به اماکن ورزشی، این مصوبات به قید فوریت انجام گردد.

وی افزود: ورزش نقش مهمی در پر کردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان دارد. زیرساخت‌هایی از طرف دولت و خیرین فراهم شده که خیرین در کنار دولت نقش مهمی در فراهم نمودن زیرساخت‌های ورزشی در شهرستان داشته اند. همچنین از نماینده مردم غرب هرمزگان درخصوص اختصاص و نصب چمن مصنوعی در مناطق مختلف شهرستان قدردانی می‌کنم.

در پایان این جلسه به همت اداره ورزش و جوانان شهرستان بستک و معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان از پایگاه‌های برتر اوقات فراغت در سطح شهرستان با اهدا لوح و تندیس، تقدیر به عمل آمد. از امام جمعه کوخرد و رییس شورای اسلامی تدرویه نیز به عنوان خیرین حوزه ازدواج با اهدا لوح از طرف استاندار هرمزگان تجلیل شد.

همچنین از طرف اداره ورزش و جوانان و هیات بدمینتون شهرستان بستک از دو نونهال بدمینتون‌باز حسنی انجمی و درنا قائدیان که نائب قهرمان بدمینتون کشور شدند و مربی آن‌ها خانم آمنه زارعی نیز تجلیل شد.

انتهای پیام/