به گزارش بستک نیوز، سرهنگ شعبانی در گفتگویی اظهار داشت: به مناسبت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، یک دستگاه اتوبوس حامل ۴۰ نفر از جوانان مومن و انقلابی شهرستان بستک برای شرکت در مراسم سالگرد ارتحال امام (ره) و استماع فرمایشات رهبر معظم انقلاب عازم تهران شدند.
وی افزود: انقلاب اسلامی ایران امروز به الگویی الهام بخش برای ملت های مظلوم و آزادیخواه منطقه تبدیل شده است، انقلابی که با رهبری امام خمینی (ره) و ایثار مردم ایران شکل گرفت و اکنون پس از چهار دهه، عزت، اقتدار و استقلال این نظام مرهون همان نهضت عظیم است.
سرهنگ شعبانی خاطرنشان کرد: این اعزام از شهرستان بستک به حرم مطهر حضرت امام (ره) نشانه ای از تداوم راه ایشان و تجدید میثاق با آرمان های انقلاب است.حضور جوانان مومن و انقلابی در این مراسم ملی، یادآور پیوند عمیق نسل امروز با گفتمان امام (ره) و شهدای انقلاب است و ثابت می کند که مسیر عزتمند جمهوری اسلامی با روحیه جهادی و پیروی از ولایت ادامه خواهد یافت.
گفتنی است مراسم بدرقه صبح امروز با حضور جمعی از مدیران شهرستان، مسئولان محلی و خانواده های این جوانان از مقابل مسجد امام علی (ع) شهر بستک با شکوه خاصی برگزار شد.
انتهای پیام/