برنامه درختکاری ۲ هزار نهال بام بستک در سال جاری به پایان رسید
به گزارش بستک نیوز، باهمکاری واحد عمران، آبخیزداری و منابع طبیعی انجمن خیریه بستک و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بستک و حمایت مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هرمزگان در سال ۱۴۰۱ بیش از دو هزار نهال بومی در پارک آبخیز بستک با مشارکت مردم و خیرین کاشته شد.
لازم به ذکر است تاکنون بیش از پنج هزار نهال در پارک آبخیز بستک کاشته شده است.
گفتنی است پارک آبخیز بستک به مساحت بیش از ۸۰۰ هکتار، اولین پارک آبخیز مشارکتی و خیر ساز کشور است که عملیات اجرایی آن از سال ۹۷ آغاز گردیده و همچنان ادامه دارد.
عبدالله ارندید یکی از اعضای واحد عمران، آبخیز داری و منابع طبیعی انجمن خیریه بستک در گفتگو با خبرنگار بستک نیوز ضمن تقدیر و تشکر از همه خیرین و مشارکت کنندگان، افزود: برای تکمیل و توسعه پارک آبخیز و دهکده گردشگری بام بستک، خصوصا ایجاد تاسیسات رفاهی از قبیل سرویس بهداشتی و وضو خانه، خانه نگهبان نیاز به حمایت بیشتر همشهریان و خیرین ارجمند داریم.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰