آبشیرینکن چارک با ظرفیت ۸ هزار متر مکعب در حال احداث است
به گزارش بستک نیوز، حمزهپور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان با اشاره به گسترش استفاده از ظرفیت آبشیرینکنها و تلاشهای آبفا برای نجات بستک از کم آبی افزود: بستک از جمله شهرستانهای غیر ساحلی هرمزگان است که آبفا در صدد است نیاز آبی آن را از طریق آبشیرینکن تامین کند.
وی ادامه داد: این طرح با هدف عبور از بحران خشکسالی و ایجاد ظرفیت پایدار منابع آبی و تامین نیاز آبی شهرهای جناح و بستک و ۳۹ روستای مسیر اجرایی شده است.
حمزهپور افزود: حجم عملیات اجرایی طرح آبرسانی از تاسیسات نمکزدایی چارک به شهرهای بستک و جناح و روستاهای مسیر شامل، ۶۶ کیلومتر خط انتقال آب، احداث ۷ باب مخزن با حجم ۱۲ هزار متر مکعب، احداث چهار باب ایستگاه پمپاژ و اجرای ۳۷ کیلومتر خط انتقال برق جهت تامین برق با ظرفیت ۶.۴ مگاوات است.
وی همچنین گفت: آبشیرینکن چارک با ظرفیت ۸ هزار متر مکعب در روز و فرایند نمکزدایی اسمز معکوس در فاصله ۶۶ کیلومتری شهر بستک در حال احداث است و مبلغ برآورد اولیه آن یک هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰