به گزارش بستک نیوز، مراسم بزرگداشت نخستین سالگرد شهدای خدمت با حضور جمعی از مردم، مسئولین، نیروهای نظامی و انتظامی، علما و روحانیون در مسجد امام علی (ع) شهر بستک برگزار شد.
سرهنگ شعبانی در این مراسم با اشاره به رشادت ها و خلوص نیت شهید رئیسی، او را الگویی از مردمداری، تواضع و شجاعت توصیف کرد و گفت: همه ما صحنه های بیبدیل حضور ایشان در مجامع بین المللی به ویژه دفاع شجاعانه از قرآن کریم در سازمان ملل را به خاطر داریم.
وی افزود: شهادت این عزیزان پایان راه نیست بلکه آغاز یک مسیر روشن در خدمت رسانی صادقانه به مردم است.
همچنین امام جمعه شهرستان بستک در سخنانی ضمن یادآوری مقام والای شهید رئیسی و هیات همراه، بر ویژگی های اخلاقی و مدیریتی این شهید تاکید کرد و وی را شخصیتی دانست که در تمام طول عمر خویش هیچ فرصتی را برای خدمت به مردم از دست نداد.
وی بیان داشت: شهید رئیسی فارغ از جوسازی ها و فشارهای رسانه ای، همواره آرامش کشور را در اولویت قرار می داد و با سکوت موثر خود، راه خدمت را ادامه می داد.صلابت و استکبارستیزی او در مجامع بین المللی نیز نمادی از عزت امت اسلامی بود.
حجت الاسلام والمسلمین جهانگیری به تاکید مقام معظم رهبری بر رضایت از عملکرد آیت الله رئیسی اشاره کرد و این رضایت را ثمره صداقت، کار بیوقفه و ولایتمداری ایشان دانست.
انتهای پیام/