محور حاکم در سند تحول مبحث “تربیت” است
رییس اداره آموزش و پرورش جناح در جلسه غیر حضوری که با مربیان و معاونین پرورشی برگزار شد محور و نگرش غالب در سند تحول را مبحث “تربیت” عنوان کرد.
به گزارش پایگاه خبری بستک نیوز، عبدالله عالیان رییس اداره آموزش و پرورش در جلسه ای که در بستر شاد با مربیان پرورشی داشت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان بزرگ اسلام رجایی و باهنر که معماران نهاد مقدس امور تربیتی بودند اظهار داشت: هدف غایی امور تربیتی و تربیت اسلامی، مصونیت بخشی معنوی و فکری دانش آموزان و حراست از مرزهای اعتقادی، اخلاقی و بارور ساختن ذوق فرهنگی هنری آنهاست.
وی تربیت اسلامی را مهمترین ماموریت آموزش و پرورش عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: مربیان و همکاران دست اندرکار در حوزه پرورشی، الگوهای ملموس نظام تعلیم و تربیت هستند و تاثیر بسیار زیادی بر ضمیر کودکان و نوجوانان داشته و می توانند با گفتار و برخورد مناسب خود نقش بسزایی در موفقیت و تعالی آنها ایفا کنند.
رییس اداره آموزش و پرورش جناح تصریح کرد: در سند تحول بنیادین در نظام آموزش و پرورش که به عنوان چراغ راه در نظام آموزشی اطلاق می شود ، محور و نگرش حاکم و گفتمان غالب مبحث تربیت می باشد.
وی تصریح کرد: محور هر ۶ ساحت ذکر شده در سند تحول، بحث تعلیم و تربیت اعتقادی، فرهنگی و دینی است و در تعریف مدرسه از آن به عنوان کانون فرهنگی و تربیتی یاد شده است و می توان ارزش و اهمیت فوق العاده کار در این حوزه را در تمامی این اسناد دید.
عبدالله عالیان استفاده از فناوری های نوین در حوزه پرورشی و فرهنگی هنری را لازمه موفقیت مربیان پرورشی دانسته و از آنان خواست با توجه به شرایط موجود شیوع کرونا و تاثیر آن بر آموزش و پرورش با استفاده صحیح و جذاب از فضاهای مجازی، رابطه ای مستمر و تاثیرگذار با دانش آموزان ایجاد کنند.
در ادامه محمد باقر جمالی معاون پرورشی اداره ضمن تشکر از زحمات امید احمدی کارشناس قرآنی و پرورشی اداره و سایر مربیان دلسوز و زحمتکش این حوزه به تبیین بخش های مختلف کاری در سال جاری و چگونگی برگزاری مسابقات پرداخته و از مربیان خواست با توجه به شرایط کرونایی موجود، فعالیت های خود و دانش آموزان در فضای مجازی را با جدیت دنبال کنند.
خبرنگار : مریم مرادی
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰