قلع و قمع بنای احداثی در ده هکتار از اراضی کشاورزی / تغییر کاربری غیرمجاز در منطقه جناح
در پی گزارش مردمی به سامانه ۱۳۱ مبنی بر تغییر کاربری اراضی کشاورزی در منطقه جناح، پس از دریافت حکم از ریاست دادگستری با هماهنگی پاسگاه انتظامی جناح نسبت به تخریب ساخت و ساز غیر مجاز اقدام صورت پذیرفت.
به گزارش پایگاه خبری بستک نیوز، عادل خورشیدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک گفت: در پی گزارش مردمی به سامانه ۱۳۱ مبنی بر تغییر کاربری اراضی کشاورزی در منطقه جناح، ضمن هماهنگی با نیروی انتظامی و متوقف کردن کار، نسبت به اخذ حکم تخریب از دادگستری شهرستان اقدام نموده و پس از دریافت حکم از ریاست دادگستری شهرستان با هماهنگی پاسگاه انتظامی جناح نسبت به تخریب ساخت و ساز غیر مجاز اقدام صورت پذیرفت.
وی افزود: طبق قانون هرگونه تغییر کاربری در اراضی کشاورزی در قالب ایجاد بنا، دیوارکشی، تفکیک اراضی و سایر اقداماتی که بنا به تشخیص جهاد کشاورزی تغییر کاربری محسوب می گردد چنانچه به طور غیر مجاز و بدون اخذ مجوز از کمیسیون موضوع تبصره (۱) ماده (۱) این قانون صورت پذیرد جرم بوده و طبق قانون جهت حفظ اراضی کشاورزی که به نوعی سرمایه ملی تلقی می شوند اقدام صورت می پذیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک از مالکین و کشاورزان درخواست کرد که قبل از هرگونه ساخت و ساز بر روی اراضی کشاورزی، جهت هماهنگی و اخذ مجوزهای لازم برای تغییر کاربری اراضی به مدیریت جهاد کشاورزی مراجعه نمایند تا شاهد اینگونه خسارات و جرائم نباشیم.
خورشیدی در پایان از همکاری دادگستری شهرستان، نیروی انتظامی و شهرداری جناح تشکر و قدردانی کرد.
انتهای پیام / ش.ز
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰