معاون سازمان صمت استان هرمزگان در جمع نمازگزاران شهر بستک:

پیش بینی ۹۰۰ میلیارد تومانی برای رفع مشکل مالی واحدهای صنعتی استان / ۳۰ واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشته است

محمد عباسی قریب به ۹۰۰ میلیارد تومان در زمینه طرح تولید و اشتغال را برای رفع مشکل مالی واحدهای صنعتی پیش بینی کرد و افزود: این طرح، یارانه دار و بدون سرفصل است و واحدهای صنعتی که مشکل مالی دارند می توانند از آن استفاده کنند.

به گزارش پایگاه خبری بستک نیوز، محمد عباسی معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان در جمع نمازگزاران شهر بستک گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت سازمان وسیعی است که فعالیت های گسترده ای در حوزه داخلی و خارجی و در بخش نظارتی بر قیمت های کالا و خدمات که جزء وظایف اصلی این سازمان است برعهده دارد و براساس سیاست هایی که در سطح ملی و استانی تدوین شده آن را دنبال می کند.

وی افزود: تولید یکی از مباحث محوری و مهمی است که جزء برنامه ها و سیاست های اقتصاد مقاومتی با تاکیدات مقام معظم رهبری در رونق تولید و ایجاد اشتغال به شمار می رود.

معاون سازمان صمت هرمزگان اظهار داشت: قریب به هزار واحد تولیدی در سطح استان وجود دارد که با برنامه های حمایتی دولت و تاکیداتی که در این زمینه انجام شده، علی الخصوص قوانین و مقررات حمایت از تولید، باعث شده که جایگاه تولید در استان جایگاه ویژه ای باشد.

وی تاکید کرد: به همین منظور ستادی در سطح استان براساس قوانین حمایت از تولید تشکیل شده که موضوعات و مشکلات این حوزه در ستاد پیگیری می شود.همچنین تسهیلات متنوعی پیش بینی شده که واحدهای تولیدی در هر مرحله ای با مشکلاتی که دارند می توانند از ظرفیت های تسهیلاتی استفاده کنند تا مشکلاتشان برطرف شود.

محمد عباسی قریب به ۹۰۰ میلیارد تومان در زمینه طرح تولید و اشتغال را برای رفع مشکل مالی واحدهای صنعتی پیش بینی کرد و افزود: این طرح، یارانه دار و بدون سرفصل است و واحدهای صنعتی که مشکل مالی دارند می توانند از آن استفاده کنند.

وی تصریح کرد: ۳۰ واحد صنعتی از ابتدای سال جاری تاکنون احیا و به چرخه تولید بازگشته است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان با اشاره به بحث خوداشتغالی ابراز داشت: مشاغل خانگی از ظرفیت هایی است که مردم در منازل خود می توانند از آن بهره ببرند و با تسهیلات ارزان قیمت می توانند خوداشتغالی را در مناطق روستایی و شهری توسعه بدهند.این ظرفیت در استان وجود دارد و استقبال بسیار خوبی از طریق سرمایه گذاران و افراد جویای کار دنبال می شود.

محمد عباسی در بخش دیگری از سخنانش، برنامه فعالسازی بنادر کوچک از شرقی ترین نقطه استان در بندرجاسک تا بندر شیو در پارسیان را مدنظر قرار داد و گفت: قریب به ۶۰ درصد صادرات، واردات و مبادلات تجاری کشور از بندر شهید رجایی و بنادر سطح استان انجام می شود، بر همین اساس باید برنامه بنادر کوچک مورد توجه قرار بگیرد تا تجارت خُرد از این بنادر صورت بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: در چهار ماهه سال جاری نسبت به سال قبل ۸۰ درصد افزایش صادرات داشته ایم که این مسئله نشان از پیشرفت دارد.

معاون سازمان صمت هرمزگان، حوزه مرزنشینی و ملوانی استان را مورد تاکید قرار داد و بیان داشت: حدود ۷۴ میلیون دلار سهمیه ارزی استان در بخش مرزنشینی است که با بروز رسانی اقلام مرزنشینی، امکان وارادات بیش از ۴۶ قلم کالای مرزنشینان وجود دارد.

وی افزود: هر ملوان در طول سال می تواند ۹۰ میلیون دلار وارادات رسمی داشته باشد، از معافیت های قانونی استفاده کند و علاوه بر آن در بخش تجاری، ۲۰ درصدِ معافیت قانونی مازاد بر واردات خودش را نیز استفاده کند که می تواند تاثیر زیادی در بازار داشته باشد.

عباسی در پایان گفت: یکی از اقداماتی که می توان براساس آن با کاهش تخلفات روبرو شد و کالاها با قیمت مناسب و به وفور در اختیار مردم قرار بگیرد عزم همگانی و مشارکت جدی مردم است.امیدواریم با کاهش نزولی قیمت ارز، دغدغه ای که مردم در تامین کالا با قیمت مناسب دارند مرتفع شود و در شرایط پایدار قرار بگیریم.

انتهای پیام / ش.ز