آموزش و پرورش مسئول ایاب و ذهاب دانش آموزان نیست/تمایل به رشته تجربی در بستک ۶۴ درصد می باشد که این فاجعه بار است

به گزارش پایگاه خبری بستک نیوز ، طی مراجعه کاربران بستک نیوز و اعلام مشکلاتی در خصوص آموزش و پرورش ،  علاء الدین عزیزی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان بستک به گفتگویی اختصاصی با بستک نیوز پرداخت. مدیر آموزش و پرورش شهرستان بستک درباره مشکلات ایاب و ذهاب دانش آموزان که توسط کاربران بستک نیوز مطرح […]

به گزارش پایگاه خبری بستک نیوز ، طی مراجعه کاربران بستک نیوز و اعلام مشکلاتی در خصوص آموزش و پرورش ،  علاء الدین عزیزی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان بستک به گفتگویی اختصاصی با بستک نیوز پرداخت.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بستک درباره مشکلات ایاب و ذهاب دانش آموزان که توسط کاربران بستک نیوز مطرح شده بود اشاره کرد و گفت : آموزش و پروش در ایاب و ذهاب دانش آموزان سهم بسیار کوچکی را پرداخت می کند و امسال همین سهم کوچک نیز توسط وزارت خانه ۱۵ درصد کاهش یافته است.وی افزود کل بودجه ای که باعث ایاب و ذهاب به آموزش و پرورش پرداخت می شود حتی نمی تواند دو سرویس را در طول ماه پوشش دهد و هزینه ایاب و ذهاب به دوش آموزش و پرورش نیست و در شهر ایاب و ذهاب به عهده دانش آموز می باشد و هزینه اندکی که به عنوان ایاب و ذهاب به آموزش و پرورش پرداخت می شود سعی شده است در مسیرهای روستایی که امکان ترک تحصیل وجود دارد هزینه شود.

tmp_28961-IMG_20160802_1405011960645220-1024x768

عزیزی در ادامه به برنامه هدایت تحصیلی اشاره کرد و گفت : برنامه هدایت تحصیلی برنامه کلی کشور می باشد و توسط آموزش و پرورش بستک و استان هرمزگان تعریف نشده است برنامه ذکر شده به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است و شورای عالی آموزش و پرورش آن را تایید کرده است و ریاست جمهور هم آن را امضا کرده است و حتی در برنامه پنجم و ششم هم لحاظ شده است.و تا امروز صبح قرار به هیچگونه لغوی نبوده است،مگر که اتفاق خاصی بیافتد.

وی ادامه داد قبل از این برنامه تنها موردی که در انتخاب رشته مورد اهمیت بود علاقه دانش آموزان بود اما در این برنامه یک نگاه علمی و کارشناسی وجود دارد به این صورت که نمرات سه ساله دانش آموزان،امکانات منطقه ، نیاز کشور و علاقه دانش آموز لحاظ شده است .و در دید کلی ، برنامه بسیار جامعی است و طبیعتا به سود کشور و جامعه خواهد بود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بستک گفت این طرح برای هر شهرستان سهمیه ای بابت هر رشته در نظر گرفته تا توازنی بین رشته های تحصیلی در تمام مناطق ایجاد شود و طوری نباشد که اکثر دانش آموزان به یک رشته خاص تمایل پیدا کنند.عزیزی ادامه داد متاسفانه در جلسه کنکور سراسری وقتی پاسخنامه ها را بررسی می کردم دیدم که دانش آموز  علوم تجربی ما فقط ۳ سوال را جواب داده بود و این به این معناست که ما هدایت تحصیلی درستی را برای این دانش آموز انجام نداده ایم و ممکن بود اگر در رشته های فنی و یا غیره بود بسیار موفق تر می بود.

وی تصریح کرد این طرح منحصر به مدارس دولتی نیست و همه مدارس اعم از دولتی و غیر دولتی شامل این طرح می شود . الان می بینیم که ظرفیت کلاس ها به ۱۲ نفر کاهش یافته است و این جزو آرزو اولیا بود که مخالف کلاس های ۴۰ نفری بودند که خوشبختانه حالا به این مهم رسیده ایم.

عزیزی ادامه داد میبینیم در جامعه که پزشکان و مهندسان بیکار زیادی وجود دارند و باید برای داشتن توازن در تمام رشته ها در کشور و نیاز کشور به متخصصین در تمامی رشته ها دولت را مجبور به اجرای چنین طرحی می کند.این طرح،طرح عالمانه ای برای ساماندهی اشتغال در کشور می باشد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بستکش در ادامه به مردم شریف بستک گفت : اولیا عزیز توجه داشته باشند نظام جمهوری اسلامی ایران و تصمیم گیرندگان آموزشی صلاح فرزندان و مملکت را در این طرح دیده است شما توجه کنید اگر تمام فرزندان ما به سمت و سوی یک رشته بروند بقیه تخصص ها را در کشور چه کسی می خواهد انجام دهد . مشکل توزیع اشتغال در کشور ناشی از این توزیع ناصحیح رشته ها می باشد.عزیزی تصریح کرد خدمت تمام مردم عزیز بستک که دغدغه فرزندانشان را دارد باید عرض کنم که ما هم دغدغه فرزندان شما را داریم و تا جایی که امکان داشته باشد نظرات اولیا را به گوش مسئولان استان می رسانیم . وی گفت تمایل دانش آموزان بستک به رشته تجربی ۶۴ درصد می باشد و این فاجعه بار است و ما باید توزیع درستی در تمامی رشته ها داشته باشیم .ما باید تمامی ویژگی های طرح را ببینیم و صرفا به علاقه شخصی خود و یا فرزندمان بسنده نکنیم چون ممکن است استعداد فرزند شما با علاقه اش متفاوت باشد و این امر سرخوردگی و گریز از تحصیل را در آینده برای فززند شما رقم می زند.

انتهای پیام/آ