یادداشت – آرمان اسدپور

چرا فرماندار بستک منصوب نمی شود/ نگاهی کوتاه به گزینه های مطرح استاندار هرمزگان برای تصدی این پست

چندماهی است که فرمانداری بستک به صورت سرپرستی و توسط معاون فرماندار سابق [با حفظ سمت معاونت فرماندار] اداره می شود و این درحالی است که پست معاونت دوم فرمانداری بستک [معاونت برنامه ریزی و عمرانی] از ۶ ماه پیش ابلاغ شده است و انتصاب این معاونت مهم در گرو انتخاب فرماندار جدید مانده است.

چندماهی است که فرمانداری بستک به صورت سرپرستی و توسط معاون فرماندار سابق [با حفظ سمت معاونت فرماندار] اداره می شود و این درحالی است که پست معاونت دوم فرمانداری بستک [معاونت برنامه ریزی و عمرانی] از ۶ ماه پیش ابلاغ شده است و انتصاب این معاونت مهم در گرو انتخاب فرماندار جدید مانده است.

با بررسی وضعیت موجود در مدیریت شهرستان بستک شاید وجود یک سرپرست هر قدر قوی ولی به دلیل نداشتن امنیت شغلی و موقتی بودن پست نتواند برنامه ریزی صحیحی برای آینده و پیشبرد اهداف دولت و در جهت پیشرفت و توسعه شهرستان داشته باشد.

و اما سوال مهم و اساسی از استاندار هرمزگان این است:

که چرا مردم بستک را از یک سردرگمی مدیریتی نجات نمی دهد و به عبارتی دیگر چرا استاندار دولتی که یدک کش تدبیر و امید است بعد از گذشت چند ماه قادر به انتخاب یک گزینه که شایسته اداره و مدیریت شهرستان بستک نیست؟
در اخبار درگوشی که در هفته های گذشته در محافل خبری و سیاسی منتشر شده بود به سه گزینه نهایی برای تصدی فرمانداری بستک می رسیم که در ادامه روزمه این افراد را بررسی خواهیم کرد.

گزینه اول [محتمل ترین گزینه]

سید شمس الدین قتالی ، فرهنگی و از سادات منطقه کوخرد . منابع خبری ما وی را محتمل ترین گزینه تصدی پست فرمانداری بستک می دانند . با کمی تدبیر در انتخاب یک گزینه بومی ، غیر سیاسی و فرهنگی می تواند این برداشت را کرد که دلیل انتخاب یک گزینه بومی از سوی همتی از بین بردن یک خلا در بین مردم شهرستان بستک و ایجاد یک همبستگی منطقه ای دانست. وی فردی جوان ، باانگیزه است که شاید انتخاب وی بعنوان فرماندار بستک بتواند راه گشایی برخی مشکلات و اختلافات ساده در بین برخی گرایش های سیاسی باشد. شاید قتالی بتواند با حمایت از سوی گروهای مختلف سیاسی برنامه های دولت را به نحو احسنت در شهرستان بستک پیاده کند. وی با سابقه فرهنگی خود شاید گزینه مناسبی برای شهرستانی که لقب پیشانی فرهنگی استان هرمزگان را یدک می کشد باشد.

گزینه دوم

امیرسَلَّکی ، دکترای حسابداری با سابقه اقتصادی قوی در منطقه آزاد قشم. با بررسی این گزینه می توان این برداشت را کرد که استاندار هرمزگان با انتخاب فردی با گرایش اقتصادی بدنبال سوق دادن شهرستان بستک به سوی پیشرفت اقتصادی و بیرون رفتن از فضای رکود اقتصادی در این شهرستان است. سلکی با سابقه درخشان اقتصادی در جزیره قشم شاید بتواند با ایده ها و تجارب اقتصادی خود که از منطقه آزاد قشم با بیش از ۳۰ هزار فعال اقتصادی در یک نمونه کوچکتر یعنی شهرستان بستک حرکتی رو به جلو به در زمینه اقتصادی داشته باشد و با برنامه هایی که در حوزه های اقتصادی دارد و همچنین آشنا بودن به مسایل بازرگانی و تولید بتواند راهگشای بن بست اقتصادی و بیکاری جوانان این شهرستان باشد. سلکی نیز مانند گزینه اول سابقه سیاسی در پرونده ندارد و عمده فعالیت وی در زمینه اقتصادی بوده است وی اصلاتا لرستانی است ولی سابقه حضور ۱۴ ساله در منطقه آزاد قشم و ۲۵ ساله در استان هرمزگان را دارد که شاید بهتر است او را هرمزگانی بدانیم.

گزینه سوم [ضعیف ترین احتمال]

محمدرضا پاکروان ، گزینه سوم استاندار هرمزگان هم فردی سیاسی و از بدنه وزارت کشور و هم بومی استان می باشد. پاکروان هم اکنون ریاست سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت (سامد) را عهده دار است . وی نیز جوان و با انگیزه می باشد ولی منابع خبری ما احتمال انتصاب وی را بسیار ضعیف تر از دو گزینه دیگر می دانند.

برخی اخبار درگوشی ما خبر از انتصاب فرماندار بستک در هفته جاری می دانند ولی هیچکدام از این منابع به طور یقین از انتخاب استاندار هرمزگان اطلاعی ندارند و شاید در یک سوپرایز خبری شاهد انتصاب فردی خارج از سه گزینه محتمل باشیم زیرا تجربه خبری ما در این چند ماه نشان داده است که به اخبار درگوشی که از سمت استانداری هرمزگان به گوش می رسد نمی توان اعتنا چندانی کرد.

و اما نکته آخر:

تنها متضرران این خلا چند ماه مدیریتی در شهرستان بستک مردم این شهرستان بوده اند و می شد با تدبیر بیشتر این انتخاب را زودتر از زمان کنونی انجام داد زیرا در این وضیعت نبودن نماینده عالی دولت در شهرستان به هیچ وجه قابل توجیه نیست و شایسته است دکتر همتی استاندار هرمزگان برای دلجویی از مردم نجیب شهرستان بستک ، در هنگام معارفه فرماندار جدید شخصا به بستک سفر کنند.

انتهای پیام/