یادداشت/آرمان اسدپور:

بستک در انتظار فرماندار جدید/ آیا دوباره یک شهردار فرماندار می شود؟

به گزارش بستک نیوز ، صبح امروز خبر تغییرات فرمانداران شهرستان ها سر تیتر اخبار رسانه های استان هرمزگان شد که در این بین موج‌تغیبرات به فرمانداری بستک نیز رسید و عبدالله پرتابیان که از ۱۷ مرداد ۹۵ سکاندار فرمانداری شهرستان بستک بود با یک کوچِ غرب به شرقی عازم شهرستان سیریک شد.

آرمان اسدپور – به گزارش بستک نیوز ، صبح امروز خبر تغییرات فرمانداران شهرستان ها سر تیتر اخبار رسانه های استان هرمزگان شد که در این بین موج‌تغیبرات به فرمانداری بستک نیز رسید و عبدالله پرتابیان که از ۱۷ مرداد ۹۵ سکاندار فرمانداری شهرستان بستک بود با یک کوچِ غرب به شرقی عازم شهرستان سیریک شد.

عبدالله پرتابیان که پیش از فرمانداری شهرستان بستک به مدت ۱۷ سال شهردار بندرخمیر بود ، در اولین تجربه فرمانداری خود ، در شهرستان بستک کارنامه نسبتا قابل قبولی به جا گذاشت تا ثابت شود که شهرداران می توانند فرمانداران موفقی باشند!

در ابتدای حضور پرتابیان در فرمانداری بستک ، حضور یک‌نیروی غیر‌بومی در شهرستان و عدم تجربه کافی وی در نهادهای سیاسی ، توسط برخی جناح ها مورد انتقاد قرار گرفته بود که بعدها همان طیف های سیاسیِ مخالف وی ، از حامیان ماندن او در بستک شدند و برای عدم تغییر پرتابیان تلاش های زیادی کردند.

استاندار هرمزگان که تاکنون با تغییراتی که در شهرستان های مختلف داده است ثابت کرده است که فشارهای هیچ گروه سیاسی بر روی تصمیم گیری وی تاثیری ندارد ، ولی به این موضوع نیز اشرافیت کامل دارد که شهرستان بستک بعنوان سیاسی ترین شهرستان در بین محافل سیاسی استان هرمزگان شناخته می شود و فرمانداران این شهرستان همیشه در منطقه غرب هرمزگان نقش به سزایی داشته اند و در همه زمان ها بر سر انتخاب فرماندار این شهرستان در بین طیف های سیاسی کش و قوس های زیادی وجود داشته است که شواهد مشخص است که این بار نیز از این قاعده مستثنی نبوده است و مشخص نشدن فرماندار بستک تا کنون نیز وسواس استاندار در این انتخاب را نشان می دهد.

از گوشه و کنار در مرکز استان خبر انتصاب یک فرماندار غیربومی به مانند بندرلنگه و پارسیان به گوش‌می رسد و برخی دیگر نام یک چهره بومی را دائما بر سر زبان ها می آورند که از قضا آن هم پیش از این به مدت ۱۰ سال شهردار بوده است! شاید تجربه موفق حضور شهردار بندرخمیر در بستک و استفاده دوباره از وی در فرمانداری سیریک باعث شود همتی نیز به مانند جادری به یک شهردار اعتماد کند ! زیرا بعد از احمد حبیبی بعنوان اولین فرماندار بستک و حضور چهره های متفاوت در فرمانداری بستک [که هیچکدام بومی نبوده اند] نیز باعث شود همتی از یک نیروی بومی در فرمانداری بستک استفاده کند. از طرفی دیگر شاید حضور موفق دکتر آباد در فرمانداری بندرلنگه بعنوان یک چهره غیربومی ، استاندار هرمزگان را متقاعد کند به مانند دو شهرستان دیگر در حوزه غرب هرمزگان از یک فرماندار غیربومی ولی با قدرت و نفوذ سیاسی بالا در مرکز حاکمیت ، استفاده کند تا بهتر بتواند برنامه های توسعه محور خود را در استان هرمزگان پی بگیرد.

اکنون شهرستان بستک منتظر تصمیم دکتر همتی نشسته است تا مشخص شود وی در روزهای آینده سکان هدایت فرمانداری بستک را به دست چه کسی می سپارد!

انتهای پیام/آ