عدم پرداخت ۴ ماه حقوق کارگران تاسیسات بیمارستان فارابی بستک / چرا کارگران باید برای دریافت حقوق ناچیز خود التماس کنند؟

جمعی از کارگران تاسیسات بیمارستان فارابی بستک نسبت به‌عدم پرداخت ۴ ماه حقوق امسال و مطالبات، عیدی و سنوات سال گذشته و نداشتن امنیت شغلی گلایه‌مند بوده و خواستار رسیدگی مسؤولان هستند.

به گزارش بستک نیوز، عدم پرداخت ۴ ماه حقوق کارکنان تاسیسات بیمارستان فارابی بستک و همچنین مطالبات عیدی و سنوات سال گذشته مشکلات زیادی را در زندگی روزمره این قشر زحمت کش ایجاد کرده است.

در همین رابطه دکتر محمد کهن رئیس بیمارستان فارابی بستک با اشاره به این موضوع که پیگیر مشکلات کارگران است افزود: ضعف پیمانکار وعدم پیگیری دریافت مطالبات کارگران باعث ایجاد وقفه در پرداخت حقوق شده است. وی افزود: حقوق یکماه این کارگران در حساب بیمارستان است ولی پیمانکار حاضر به پیگیری دریافت پول از بیمارستان نیست!

همچنین دکتر زارعی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پاسخ به سوال خبرنگار بستک نیوز، عدم پرداخت به موقع حقوق کارگران بیمارستان بستک را به گردن پیمانکار انداخت. ولی باوجود همه پیگیری‌ها و گذشت حدود دو هفته از تماس خبرنگار بستک نیوز با مسئولین، هنوز این کارگران زحمتکش باید برای دریافت حق و حقوق خود التماس کنند.

برخی از آن‌ها به بستک نیوز گفتند با وضعیت کنونی گرانی‌ها و تورم به نان شب محتاج هستند و تاخیر در در پرداخت حقوق آن‌ها موجب بروز مشکلات عدیده روحی و روانی برای خود و خانواده‌هایشان شده است.

بستک نیوز آمادگی دارد جوابیه بیمارستان فارابی و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان را در صورت مطابقت با قانون مطبوعات منتشر نماید.

انتهای پیام/