شهرداری بستک همچنان بلاتکلیف/ چرا این شهر دلسوز ندارد؟

پس از گذشت بیش از ۱۵ ماه شورای شهر بستک همچنان در انتخاب شهردار برای این شهر تاریخی ناتوان بوده و تلاش چندباره آن‌ها برای انتخاب شهردار بی‌نتیجه مانده است!

به گزارش بستک نیوز، در آخرین انتخاب شورای اسلامی شهر بستک مرتضی ایرانمنش که خود عضو شورای اسلامی شهر بستک است را بعنوان شهردار بستک انتخاب کرد که این فرد نیز از حداقل شرایط تصدی پست شهردار برخوردار نبود و تا به امروز که بیش از دوماه است، یک شهر معطل دریافت مجوزهای قانونی برای امضای حکم وی مانده است!

نکته قابل توجه این است که هیچ شخصی در بستک به فکر منافع عموم مردم و شهر نیست و دلسوزی برای وضعیت امروز بستک چه در بین صاحب نظران، نخبگان، کنشگران اجتماعی وسیاسی و چه در بین مسئولین وجود ندارد و اکثر صاحبان قدرت منافع شخصی را به منافع عموم ارجیحت می‌دهند و که همین امر باعث شده است که امروز وضعیت شهر بستک، با چنین پیشینه پرافتخاری وضعیت کنونی باشد که اظهر من الشمس است! وضعیتی که نه درخور نام بزرگ بستک و نه شایسته مردم با فرهنگ و با اصل و نسب آن است.

انتهای پیام/