سمپوزیوم وال کامونیکا ایتالیا امسال با معرفی محوطه سنگ نگاره‌های دهتل بستک برگزار می شود

بیست و هشتمین سمپوزیوم وال کامونیکا ایتالیا با عنوان هنر صخره‌ای یک میراث انسانی امسال با معرفی محوطه سنگ نگاره‌های دهتل هرمزگان برگزار می‌شود.

به گزارش بستک نیوز ‌و به نقل از صبح ساحل ، بیست و هشتمین سمپوزیوم وال کامونیکا ایتالیا با عنوان هنر صخره‌ای یک میراث انسانی امسال با معرفی محوطه سنگ نگاره‌های دهتل هرمزگان برگزار می‌شود.

مرکز مطالعات پیش از تاریخ کامونی و کمیته علمی این سمپوزیوم که متشکل از ١۴ محقق به نمایندگی از تمام مناطق جغرافیایی جهان می باشند با حمایت دانشگاه‌ها ، موسسات و انجمن‌هایی از ایتالیا، پرتغال، برزیل، اسپانیا، آرژانتین، کانادا، آمریکا، هند، تانزانیا، نروژ و با حضور افتخاری امانوئل آناتی باستان شناس و بنیان گذار این سمپوزیوم هفت موضوع را مطابق با تعداد جلسات تعریف کرده است.

این جلسات در ۴ روز از ٢٨ تا ٣١ اکتبر، با کنفرانس‌های متفاوت، سمینارهای موضوعی، نمایش فیلم‌های مستند منتشر نشده، معرفی سایت‌های سنگ نگاره و برنامه‌های جانبی با حضور بیش از شصت شرکت‌کننده حضوری و آنلاین برگزار می‌شود.

دهتل، یکی از روستاهای شهرستان بستک از توابع استان هرمزگان است که دارای سنگ نگاره‌های فراوان و با قدمت کهن است و در روز دوم این سمپوزیوم معرفی می‌شود.

انتهای پیام/